Istanbul - hier woonden Jeroen & Julie en zijn wij totaal 8 keer een aantal dagen geweest.

• Istanbul-stad_07

Succesvol eerste jaar in Istanbul

Na 2 jaar Cannes was Jeroen toe aan een nieuwe uitdaging. Het werd IBB Spor in Istanbul.

Balkan Cup, 27 september 2009

Het seizoen begon goed: in september werd in twee opeenvolgende weekends (4 wedstrijden) de Balkan Cup gewonnen.

Wat op 17 augustus 2008 begon als een nieuw avontuur, kreeg z'n bekroning op 23 april 2009, toen IBB Spor de vierde wedstrijd van de play off-finale tegen Fenerbahçe met 3-0 won.
Kampioen van Turkije!

Tweede jaar Istanbul

Na het succesvolle seizoen 2008-2009 tekende Jeroen een jaar bij.

Het seizoen begon met de Supercup. Op 20 oktober werd de bekerwinnaar van het vorig seizoen Arkasspor (Izmir) met 3-1 verslagen. De eerste prijs was binnen.

Maar daar zou het bij blijven. Landskampioen zijn betekent: Champions League spelen. Dat maakte het seizoen aantrekkelijk. IBB bleek echter niet sterk genoeg om de eerste ronde Champions League te overleven. De tegenstanders waren Europese topteams: Parijs, Bled (Slovenië) en Resovia (Polen).

In het bekertoernooi sreuikelde IBB in de halve finale over stadsgenoot Galatasaray.

In de competitie eindigde het team als derde na in de halve finale van de play offs uitgeschakeld te zijn door Ziraat Bank (Ankara).