Afdrukken
  

Gevulde champignons


Met zongedroogde tomaten en brieGevulde champignons met gedroogde tomaten en brie

Voor 4 personen


Ingrediënten

  

Bereiding

Draai de stelen uit de hoedjes van de champignons en hak de steeltjes fijn. Meng de gehakte steeltjes met de tomatentapenade of fijngehakte zongedroogde tomaten op olie.
Vul de champignonhoedjes met dit mengsel en leg een stukje brie erop.
Leg de gevulde champignons in een overschaal en laat ze in 20 minuten in de oven gaar worden.

 


Met roomkaasGevulde champignons met roomkaas

Voor 4 personen

 

Ingrediënten  

  

Bereiding

Rooster wat pijnboompitjes in een droge koekenpan totdat ze lichtbruin geroosterd zijn. Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. De steeltjes worden in dit recept verder niet meer gebruikt.
Roer de roomkaas los met wat geraspte kaas, pijnboompitten, vers gehakte kruiden, en wat zout en peper.
Vul de champignons met de roomkaas en zet ze in een ovenschaaltje of leg ze op een stukje bakpapier.

 

Terug naar lijst: Amuses