De boodschap van mijn badlaken    (vervolg 2)


Inmiddels breng ik al schrijvend een derde gedachte in praktijk (met dank aan iemand die mij op dit spoor zette). 'Not all who wander are lost'. Je mag best wel eens ronddolen, je hoeft niet altijd straight en doelgericht op pad te zijn. Het leven is geen race of route waarbij je zo snel en goedkoop mogelijk van A naar B moet zien te komen.
Het leven is een wandeling. Tijdens een (lange-afstands-)wandeling mag je regelmatig even stilstaan, erbij gaan zitten, om je heen kijken en genieten van het momenten de omgeving. Dat doe ik ook vaak als ik op pad ben en daardoor loop ik gemiddeld niet veel meer dan 3½ km. per uur.
  Rustmomentje in de Auvergne
Rustmoment tijdens wandeling in de Auvergne (7 augustus 2019)      Meer > >
  

Henoch wandelde met God, staat in de Bijbel geschreven. Jij en ik worden uitgenodigd dat ook te doen: “Nu u Christus Jezus, de Here, aanvaard hebt, wandelt in Hem” (Kolossenzen hfdst.2, vers 6, vertaling NBG-1951).

Wandelen met God, wandelen Jezus - dan geniet je van de momenten dichtbij Hem, dan dool je rond in en met Zijn prachtige beloften. Daardoor verdwaal je juist níét, dat is het mooie ervan!

Ik spoor je graag aan veel tijd te besteden aan dat ronddolen-met-Jezus,
met de Bijbel in je hand of in je gedachten,
met je handen gevouwen of geopend naar Hem.
  
Toen ik mijn badlaken kocht in Winnipeg, kon ik niet bevroeden dat de opdruk een lichtje voor mij zou worden.

Wat staat er op jouw badlaken?

  

Wie wandelt met God raakt nooit de Weg kwijt

    

   

Eerdere reacties  

0 #1 RE: De boodschap van mijn badlakenJudith Lanooij 29-09-2019 21:40

Wow, wat een heerlijk strandlaken! Dank voor het delen van je gedachten, wat is het genieten om met Jezus rond te dolen. Ondanks de stormen in je hoofd en hart blijft het zo geweldig fijn om dit met Jezus te kunnen delen: Zijn aanwezigheid maakt het leven draaglijk en de moeite waard!
Citeer

Jouw reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen