Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/johantrom/domains/johantrommel.nl/public_html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 357
Bouwstenen

Bouwstenen

 

    
 
Onder de titel Bouwstenen vind je een aantal thema's die een steentje willen bijdragen aan de opbouw en verdieping van jouw geloof.
Ze zijn informatief, illustratief, prikkelend. Het ene thema geeft informatie over de Bijbel of achergronden bij de Bijbel. Een ander thema bepaalt je meer bij de vraag: "waar sta ik in mijn geloof?"
 
Bouwen op het fundament: Jezus. In de Bijbel staat ergens geschreven:
 
"Voeg u bij Hem (= Jezus), bij de levende steen die door de mensen werd afgekeurd maar door God werd uitgekozen door zijn kostbaarheid en laat u ook zelf als levende stenen gebruiken voor de bouw van een geestelijke tempel"

(Petrus in zijn eerste brief, hfdst. 2 vers 4 en 5).

 

Ik heb jaren geleden (van 1976 tot 1981) theologie gestudeerd in Apeldoorn. Ik heb toen heel veel geleerd over God, de Bijbel, geloven, de kerk en wat daar zoal mee te maken heeft. Ik ben heel blij dat ik die studie heb mogen volgen, want door meer te weten en te begrijpen van de Bijbel en het geloof ben ik in de loop van de jaren steeds meer gaan ontdekken, dat God een geweldige God is: "How great is our God'.

Daarom vind ik het fijn om via mijn website jou iets mee te geven en hoop ik dat wat je hier tegenkomt, een klein steentje zal bijdragen aan jouw geloof.

{flowplayer width=470|height=350}http://www.johantrommel.nl/custom/media/How-great-is-our-God.flv{/flowplayer}

  

Bijbelwoord voor vandaag